Dansk Koiklub - Danmarks seriøse koiklub
ForsideDebatforumKontakt KoiklubTilføj Foretrukne January 31 2008 21:20:17

Navigation
Forside
Nyheder
Debatforum
Artikler

Tillidsposter
Forhandler-INFO
Vores Banner
Gæstebog
Downloads
Links, havedamme mv
Links, forhandlere
Koi Arter
Koi Anatomi
Legesiden
Hjælp
Kontakt Koiklub
Gæstechat
Kig ind i Dansk Koiklub's
Chat
og få en hyggesnak,
eller bare lidt info
omkring klubben,
oprettelse som medlem,
eller andet.

Der er 3 profiler du/i
kan logge ind med:

Gaest1, Gaest2 og Gaest3

Skriv et gæstenavn der ikke er i brug, og skriv 123456 som kode.
Online i chatten: 0

Log på Chatten
Information fra foreningen

Her vil der løbende komme aktuel information fra Dansk Koiklub


10. januar 2008:
Dansk Koiklub er blevet tilmeldt ved Pengeinstitutternes Betalings Service og er derfor pr. 1. januar overgået til medlemskontigent-indbetaling via PBS. I den forbindelse vil der først blive udsendt indbetalingskort, sidst i januar måned.
Mvh. Kassereren

August 2007:
Dansk Koiklubs bestyrelse har haft kontakt med de 2 personer bag koiskow-2007, for at få skabt lige deltagervilkår for alle vores medlemmer.
Dette har desværre ikke været muligt, som det fremgår af nedenstående korrespondence:

Vi skrev:
Til personerne bag koishow 2007. Dansk Koiklub's bestyrelse har dd. holdt møde om den sidste nye udvikling, i spørgsmålet om hvem der kan deltage på dette års fotoshow.
Vi finder det meget uheldigt, at der pludselig er sat restriktioner op for hvilke af vores medlemmer der kan deltage, set i lyset af selve indbydelsen s tekst/ordlyd:

"Hej Hermed en invitation til dette års koi-show, der er sket et par ændringer siden sidste år, bla. har vi nu taget sponsorere ind så vi kan efterkomme ønsket om pokaler til vinderne. Vi har også løsrevet os fra KoiDanmark, så dansk koi-show nu kører helt uafhængigt af de danske koiklubber. Vi håber at i, igen i år vil støtte op om projektet, og lægge vedhæftede invitation ud til jeres medlemmer, samt linke til følgende .pdf fil: http://www.koi-show.dk/filer/koi-show2007.pdf samt www.koi-show.dk Med venlig hilsen Martin SJ og Patrick Christensen Dansk Koi-show www.koi-show.dk info@koi-show.dk"

(Denne fuldstændige ordlyd fra jer, er som aftalt og efterfølgende meddelt jer, lagt ind på vores forenings hjemmeside, dvs. meddelt alle vores medlemmer.)
Foreningens sponsorat til Koishow 2007 er tilvejebragt bla. gennem medlemmernes kontigentindbetalinger.
Dansk Koiklub har 2 fuldbyrdige medlemmer bosiddende i sverige, der deltager/kan deltage i foreningens mangeartede arrangementer, på helt lige vilkår med andre betalende medlemmer af Dansk Koiklub.
Af disse årsager vil vi endnu engang opfordre jer til at genoverveje jeres stillingtagen til Dansk Koiklub medlemskare's mulighed for deltagelse, da Dansk Koiklubs sponsorat på 2000,- til koishow 2007, er afhængig af, at alle vores foreningsmedlemmer kan deltage og på lige vilkår.

Jeg vil bede jer svare mig hurtigst muligt, således at tilmeldingsfristen for de 2 medlemmer evt. ikke overskrides

På vegne af Dansk Koiklub
Annegrete Jeppesen
Formand

deres svar til os:
Hej Annegrethe Vi fastholder stadig vores beslutning om at det er et dansk koishow med danske deltagere og at det på nuværende tidspunkt er for sent at ændre forudsætningerne herfor da vi har taget imod danske sponsorpenge og tilmeldinger og ikke uden videre kan nå at invitere f.eks. norden.
I bedes derfor venligst angive jeres kontonummer, såfremt at ikke længere ønsker at sponsorerer, så vi kan tilbageføre beløbet, da jeres forudsætninger var anderledes end andre sponsorers hvilket vi godt kan forstå.
Jeres banner vil samtidig blive fjernet fra sponsorsiden. Vi beder jer dog have forståelse for, at alle skal inviteres på lige vilkår og vi føler det er forkert at åbne op for et par svenske deltagere, så sent, når resten af norden og svenskerne ikke får muligheden.
Vi ved også positivt at der vil være nogle danske deltagere der vil trække sig på den baggrund - og det kan vi simpelthen ikke risikere.
Det er muligt at ordlyden bag invitationen til Dansk Koi Show er uklar fordi det for os var underforstået at det var dansk - det må vi jo gøre bedre.
Vi er selvfølgelig villige til at indgå i en dialog omkring næste års koi-show og deltagere fra udlandet og planlægger en spørgerunde blandt årets deltagere eller net afstemninger.

Mvh Dansk Koi-show
Martin og Patrick"

Den enige bestyrelse i Dansk Koiklub har derfor, i solidatitet med vores medlemmer, personligt valgt, at boykotte dette års fotokoishow ! Bestyrelsen vil dog lade det være op til det enkelte medlem selv, at vurdere egen deltagelse.

Bestyrelsen
Juni 2007:
Alvorlig meddelelse udsendt til alle medlemmer i Dansk Koiklub:
Så er de første KHV-udbrud i 2007 registeret i Danmark, med dødelig udgang for de ramte koi
Læs hele teksten her
Koihilsener
Bestyrelsen

Juni 2007:
Så er Dansk Koiklub's foreningsblad nr. 8 er blevet udsendt til alle medlemmer og annoncerende forhandlere.
Koihilsener
Redaktionsgruppen

20-21. April 2007:
Nogle af Dansk Koiklub's medlemmer har deltaget i det Internationale tyske Koishow i Rheda Wiedenbrück, i weekenden den 21-22. april.
Dansk Koiklub havde 5 deltagere med i udstillingen og med på vinderpodiet:
Stefan fik en 1. præmie for sin baby Kohaku.
Louise og Thomas fik 2. præmie for deres Shiro Utsuri.
Irene og Anker fik en 1. præmie for deres Showa.
Søren fik 1. præmie for sin Ginrin Kigoi
Laila og Kjell fik ærespræmie for deres Tancho.

Dvs. 3 Europavindere, en 2. plads og en ærespræmie - det er rigtig flot gået.

Dansk koiklub's bestyrelse ønsker alle deltagerne et STORT TILLYKKE med de flotte internationale resultater.

 


 

April 2007:
Så er Dansk Koiklub's foreningsblad nr. 7 er blevet udsendt til alle medlemmer og annoncerende forhandlere og som noget helt nyt, i en meget bedre papirkvalitet, med et flottere tryk/layout.

 


 

3. marts 2007:
Dansk Koiklub's 2. ordinære generalforsamling blev afholdt i Roskilde den 3. marts 2007. Er du interesseret kan du læse referatet fra dagen her
Der er sket lidt rokeringer i bestyrelsen og i aktivitetsgrupperne Listen med tillidsvalgte er derfor opdateret.
Koihilsener
Bestyrelsen

 


 

08. jan. 2007:
Godt Nytår til alle medlemmer
Der er i disse dage nye giro indbetalingskort på vej ud til alle foreningens medlemmer.
Kontingentet på 275,-. kr. skal være foreningens kasserer i hænde senest den 10. feb. 2007, for at undgå restance-lukning til Dansk Koiklubs hjemmesides emner og funktioner.
På bestyrelsens vegne
Kjell Lange

 


 

07. jan. 2007:
Så er vores vinter, forårs, sommer -og efterårsprogram for sæsonen 2007 opdateret - læs mere under "Kommende arrangementer"

 


 

28. juni 2006:
Så er vores sommer -og efterårsprogram opdateret læs mere under "Kommende arrangementer" Dansk Koiklubs's 1. generalforsamling blev afholdt 17. juni - check artiklerne for opdatering af vedtægter og tillidsvalgte.

 


 

17. juni 2006:
Har DU husket at tilmelde DIG til årets generalforsamling den 17. juni ?? Meld dig til og gør din indflydelse gældende og få en god koidag sammen med mange andre af klubbens medlemmer + et spændende havedamsbesøg i en flot japansk inspireret have

 


 

22.-23. april 2006:
2 af Dansk Koiklubs medlemmer har udstillet KOI på Interkoi showet i Tyskland og fik kåret 3 stk. koi som Europa vindere og en Young Champion vinder. Foreningen ønsker Connie og Jørgen, samt Louise og Thomas et STORT tillykke med de 3 Europamestre

 


 

2. april 2006:
Så nåede vi vores næste store milepæl - den magiske grænse på 100 medlemmer, endda 3/4 år før forventet. Foreningens revisor har derfor dd. trukket lod mellem forhandlerne og medlemsnr. 76-100. Den udtrukne forhandler er Koi Center Jylland's efterfølger, Henrik Stegmann i Nakskov og den heldige vinder blev: Henrik Andreasen, Sorø - Vi siger tillykke til vinderen ! - og TAK til giveren !
Foreningens medlemsblad nr. 3, er nu endelig kommet ud fra trykkeriet og lander i postkasserne i løbet af ugen (uge14)
OBS - OBS: Husk at logge ind og læs mere om de spændende arrangementer der er på forårs -og sommer programmet.

 


 

31. marts. 2006:
Foreningens medlemsblad skulle have været på vej ud til postkasserne i disse dage - men bliver desværre forsinket nogle dage, da trykkeriets maskine har været ramt af flere forskellige tekniske problemer, vi forventer at bladet kommer ud i slutningen af den kommende uge
OBS - OBS: Husk at logge ind og læs mere om de spændende arrangementer der er på forårs -og sommer programmet.

 


 

25. feb. 2006:
Forårets arrangementer er nu på plads (5 stk. i april - juni). OBS: sæt kryds i din kalender til generalforsamlingen den 17. juni - log ind og læs mere om de spændende ting der er på 2 kvt. program.

 


 

14. feb. 2006:
Vi har sat en medlemsafstemning i gang - log din ind og vær med

 


 

7. feb. 2006:
Vi er nu oppe på 96 medlemmer, og mangler derfor kun 4 nye medlemmer - før vi igen blandt det sidste 25 indmeldte - trækker lod om et gavekort på 750,- kr. til en forhandler

 


 

19. jan. 2006:
Dansk Koiklub's Sjællandske aktivitetsgruppe er blevet styrket med Martin Olsen, Liseleje. Vi byder ham velkommen !  

 


 

10. jan. 2006:
Dansk Koiklub's Sjællandske aktivitetsgruppe er blevet styrket med Thomas Bohsen, Slagelse og Thomas R. Jepsen, Frederiksværk - Vi byder dem velkommen !

 


 

24. nov. 2005:
Vi er nu oppe på 90 medlemmer og har siden sommer afholdt 11 velbesøgte arrangementer !
Vi er ved at få de sidste brikker på plads til 2-3 spændende gratis vinterarrangementer. De bliver annonceret i blad nr. 2., der udkommer i begyndelsen af jan. md. og selvfølgelig her på hjemmesiden.

 


 

24. nov. 2005:
Vi vil gerne høre din mening om "Markedspladsen" til køb og salg mellem private ?
Markedspladsen har nu fungeret siden den 15. sept. og vi skal vælge om det skal være den nye funtionalitet eller de gamle emner med køb og salg der skal være fremover.

Se mere inde i forum under "ordet er frit" når du er logget ind.

 


 

31. okt. 2005:

Der er lagt en artikel ind med klubbens spændende besøg ved Aqua Ferskvandsakvarie i Silkeborg
Se også alle de andre artikler om vores afholdte arrangementer på:
31. okt. 2005: Der er lagt en artikel ind med klubbens spændende besøg ved Aqua Ferskvandsakvarie i SilkeborgSe også alle de andre artikler om vores afholdte arrangementer på:
http://koiklub.dk/readarticle.php?article_id=41

 


 

23. okt. 2005:
NYE og kraftigere medlemskort er nu på vej med posten, I skulle gerne modtage dem mandag 24. oktober.

Idéen med medlemskortene, udover at have et synligt bevis for medlemsskab, er også at bære det synligt til vores arrangementer, så du/vi kan se, hvem du/vi snakker med og måske genkendelsesglæde, ved at møde en man har skrevet sammen med inde i forum eller på chatten.

Der er lavet et lille hul i toppen af kortet, så du kan sætte det fast på jakken med en sikkerhedsnål, eller måske have det hængende i et bånd/keyhanger om halsen.

Er der fejl i dit kort vil vi meget gerne have det at vide! (Der kan f.eks være noget med æ, ø og å) Send en mail til indmeldelse@koiklub.dk så sørger Jette for at rette medlemsdatabasen op, så den er rigtig fremover.

Koihilsener
Bestyrelsen


18. okt. 2005:
Har du set Hjælp og vejledninger i "Navigation" boksen i venstre side ? Der ligger mange forklaringer i både tekst og i billeder, der trin for trin beskriver hvordan du oprettet et indlæg eller besvarer, redigerer, laver fed tekst, osv., osv. så du kan blive lidt fortrolig med hjemmesidens funktioner og deltage i debatterne.

12. okt. 2005:
Så er den næste store milepæl i dansk koihistorie nået - Dansk Koiklub's første medlemsblad er afsendt i dag og på vej ud til alle medlemmer

10. okt. 2005:
Vi har opdaget et "træls" fejl i fotoalbummet, der bevirker at man ikke får åbnet det billede man trykker på, og det virker lidt forvirrende at bruge.. Vi har opdaget det for et par uger siden, og det er en fejl i selve programmet i den ver. 6.0 vi kører med. Fejlen bliver rettet ifm. at vi opgraderer til en endnu nyere release, hvornår dette sker, er dog endnu ikke planlagt, men vil blive annonceret her.

4. okt. 2005:
Kunne DU tænke dig, at få en spændende bog - helt GRATIS
om Havedammen eller om Koi ?
Hvis JA - så klik her for at læse hvordan...

4. okt. 2005:
Dansk Koiklub er nu oppe på 75 medlemmer og i den anledning har foreningens revisor dd. trukket det 3. gavekort på 750,00 kr. blandt en af de forhandlere der har valgt at støtte os. Den heldige vinder blev Ronni Kristensen i Vorbasse, og den udtrukne forhandler blev Koi-Team-Enghavegaard i Mesing v. Skanderborg. (Der trækkes lod blandt de sidste 25 indmeldte medlemmer, for hver 25 nye medlemmer, hvor indbetaling er registreret hos vores kasserer...)

5. sep.. 2005:
Vi har opdaget en kedelig fejl i arrangemets-emnerne, der har bevirket at man ikke kunne bruge [Besvar] til at skrive/tilkendegive, at man ville deltage i et arrangement - Vi beklager meget - Denne fejl er nu rettet.

5. sep.. 2005:
Medlemsafstemningen om bladets navn er afsluttet Navnet på vores fælles klubblad blev....Ta da.. "Dansk Koiklub" med 35% af stemmerne

22. aug. 2005:
Vi har nu åbnet for gæste-login i chatten ! - der er oprettet 3 gæste-login: gaest1, gaest2 og gaest3 - alle med samme PW: 123456 - som gæst på Dansk Koiklub's hjemmeside er du velkommen til at benytte muligheden, til at "snakke" med andre koi-interesserede, såvel medlemmer som ikke medlemmer.

15. aug. 2005:
Vi har lukket emnerne "Køb" og "Salg" - og i stedet oprettet en "Markedsplads" med køb/salg/bytte, hvor du som medlem kan lægge dine annoncer ind og skrive til sælgere hvis du vil i kontakt med vedkommende Markedpladsen vil være aktiv indtil ca. den 15. okt. 2005 og derefter foretages en vurdering af om du/vi som medlemmer foretrækker det gamle eller det nye. Du er meget velkommen til at skrive dine kommentarer i emnet (markedspladsen) under "ordet er frit"
15. aug. 2005:
Vi har forsøgsvist lagt hele forum frem på forsiden (efter login) så du umiddelbart kan se alle emner - før var der kun en oversigt over de sidste 4 aktive emner Dette vil være aktivt indtil ca. den 15. okt. 2005 og derefter foretages en vurdering af om du/vi som medlemmer foretrækker det gamle eller det nye. Du er meget velkommen til at skrive dine kommentarer i emnet (debatforum oversigt) under "ordet er frit"

 

Log Ind
Medlemsnavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.
Sidste Nyt
Sidste nyt fra foreningen
Klik her

Antal medlemmer: 180
Arrangementer
Klik dig ind for at se mere i...
(debatforum-aktiviteter)

KOI-SÆSONEN 2008
Arrangementer
(feb. – nov.).


Se sidste nye blad
ca. 14 nye arrangementer i 2008
Dansk Koiklub, CVR nr. 29271844
Pligtafleveringsnr. ISSN 1901-1369
Bestyrelse og hjemmesideadministratorer fralægger sig ethvert ansvar, for indlæg og billeder som bliver lagt ind af klubbens medlemmer
Dansk Koiklub forbeholder sig retten til samtlige debatindlæg og artikler postet af klubbens medlemmer.
Er der problemer vedr. Copyright©, beder vi dig venligst kontakte os.

Copyright © 2005 Dansk Koiklub/ www.KoiKlub.DK

Powered by v6.00.106 © 2003-2005Astral by: 65535 Unikke besøg