Forside | Downloads | Forum | Lørdag, December 11, 2004
Navigation
· Kontakt Koiklub
· Anbefal siden
· Gæstebog
Gæst
Brugernavn

Password

Husk migBliv medlem
Mistet password?
Brugere online
Gæster online: 1
Ingen medlemmer online

Antal medlemmer: 96
Nyeste medlem: Dwight
Søg i debat
Søgeord

Se debat
Forfatter Retningslinier for koiklub.dk
Admin
Super Administratorer

Indlæg: 64
Bopæl: Danmark
Tilmeldt: 06.10.04
Skrevet d. 09-12-04 21:41
Retningslinier for de 3 hovedgrupperinger i koilkub.dk1. Medlemmer - private
2. Medlemmer - forhandlere
3. Administrator - ADMIN1. Medlemmer - private:

a.
må bruge hele koiklub.dk til f.eks. at oprette nye relevante emner, stille spørgsmål og lave besvarelser på bestående emner, bruge replikboksen, anvende chatten, osv..

b.
må oprette el. indsende artikler, hvis indhold kan have almen interesse og har noget med koi-hold at gøre.

c.
må indsende op til 8 billeder og få dem placeret i medlemmernes fotogalleri, med en lille tekst under hvert billede (antallet skyldes systembegrænsning).

d.
opfordres til at præsentere sig selv og sin dam, i debatforum under punktet ”medlemmerne præsenterer sig”

e.
må, hvis man har fundet er godt produkt, oploade et billede eller evt. linke til producenten/forhandleren af dette, i det relevante emne, til almen debat og uddybning – så længe det ikke har karakter af åbenlys og overdrevet reklame.
(Dette eks. kan benyttes som udgangspkt. når medlemmerne hjælper hinanden:

Et medlem spørger, "Hvor kan jeg købe 50mm rør?"
et andet medlem svarer, "Prøv at ringe til "koihulen"
eller.....
Et medlem spørger: "Hvor kan jeg finde oplysninger om "SuperMax8000-pumpen?"
et andet medlem svarer "På www.supermax.dk/8000pumper"
)

f.
må ikke omtale el. linke til pornografisk, racistisk eller andet ulødigt materiale på koiklub.dk

g.
bør bestræbe sig på i et bestående emne, ikke at starte et nyt emne, så der optræder to/flere retninger ifht. overskriften. Denne situation løses ved at oprette et nyt emne (hvori der linkes til det tidligere emne), med en passende overskrift og lade den nye debat fortsætte her, mens det gamle kører videre med overskriftens oprindelige indhold

h.
bør bestræbe sig på at emnernes overskrifter, bliver holdt i selve debatindholdet, så alle medlemmer nemt kan finde relevant debat ud fra emneoverskrifterne. Alle har mulighed for at gøre opmærksom på at der bør startes (eller selv starte) et nyt emne.

i.
må ikke i sine indlæg i debatforum, artikler chat og replikboks, anvende nedladende ord, bemærkninger el. lign. om andre medlemmer i koiklub.dk regi eller andre havedams- ejere2. Medlemmer - forhandlere:

a.
skal indmelde sig i klubben med privat navn, ikke firmanavn, men må gerne linke til egen firma hjemmeside i medlemsprofilen

b.
må bruge hele koiklub.dk til f.eks. at oprette nye relevante emner, stille spørgsmål og lave besvarelser på bestående emner, bruge replikboksen, anvende chatten, osv..

c.
må oprette el. indsende artikler, hvis indhold kan have almen interesse, har noget med koi-hold at gøre, uden at det kan opfattes som reklamefremstød.

d.
bør bestræbe sig på i et bestående emne, ikke at starte et nyt emne, så der optræder to/flere retninger ifht. overskriften. Denne situation løses ved at oprette et nyt emne (hvori der linkes til det tidligere emne), med en pas-sende overskrift og lade den nye debat fortsætte her, mens det gamle kører videre med overskriftens oprindelige indhold.

e.
må ikke reklamere for egne produkter, eller nedgøre andre forhandlere el. deres produkter

f.
må ikke anvende medlemslisten i egen forretnings interesse til reklamefremstød eller andet tilsvarende.

g.
må ikke i sine indlæg i debatforum, artikler, chat og replikboks, anvende nedladende ord, bemærkninger el. lign. om andre medlemmer i koiklub.dk regi eller andre havedams-ejere

h.
bør bestræbe sig på at emnernes overskrifter, bliver holdt i selve debatindholdet, så alle medlemmer nemt kan finde relevant debat ud fra emneoverskrifterne. Alle har mulighed for at gøre opmærksom på at der bør startes (eller selv starte) et nyt emne.


3. administratorer:

a.
har samme rettigheder/pligter som private medlemmer

b.
brugernavnet ADMIN anvendes kun i de situationer hvor der foreligger en flertalsbeslutning i Administratorteamet. (Rollen ”SuperAdministrator” benyttes til at administrere den bagvedliggende software og skal i debatterne betragtes som privatpersoner på lige fod med medlemmerne)

c.
forsøger at sikre at der anvendes god tone i emnernes debatter, artikler, chat, replikboks og lign.
Kan dog logge på som ADMIN og skride ind, hvis ikke god tone overholdes, enten ved påtale, el. ved at redigere i/evt. slette hele indlægget, eller i sjældne og alleryderste konsekvens, indrage medlemmets log-ind rettigheder.

d.
en ADMIN beslutning er ikke til debat.


08.12.04
Således enstemmigt vedtaget af ADMIN teamet.

(Ret til ændringer forbeholdes)
www.koiklub.dk
Koiklub.dk's AdministratorTeam fralægger sig ethvert ansvar, for indlæg og billeder som bliver lagt ind af klubbens medlemmer
Er der problemer vedr. Copyright©, beder vi dig venligst kontakte os.
Nope.dk - Danmarks Effektive Portal
Copyright © 2004 www.KoiKlub.DK